Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nous projectes

Comencen una nova etapa dels Nous Artesans amb noves incorporacions i noves idees.
Hem iniciat el procés de generar nous reptes per treballar en aquests mesos. I hem començat fem una pluja d’idees i unes quantes reflexions sobre com podem generar nous invents molt interessants.

En aquesta nova temporada continuarem treballant amb sensors, programació, electrònica, mecànica, farem prototips, cuidarem el disseny dels nostres projectes i ens ho passarem molt bé. A més  volem desenvolupar conceptes que estan des del començament al projecte de Nous Artesans.
Explorarem les possibilitats de reconvertir elements tecnològics com ara un ordenador antic en altres de nous.

Intentarem afegirem el mon d’Internet al nostre ventall de possibilitats de sensors i actuadors. Es pot fer servir Internet com sensor, per exemple obtenim dades com l’hora, el temps previst. També podem obtindre dades del mon real i fer servir Internet com ‘actuador’ mostrant les dades obtingudes, per exemple una estació metrològica. Finalment es pot fer un recorregut de Internet a Internet, per exemple obtenint dades del temps i creant un mapa de possibilitats de sortida de bolets.

I en quan a idees ja en tenim un grapat, en breu les coneixereu….

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.