Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Abril 28

Continuem fen proves per calcular el grau d’humitat de la planta .

En la sessió anterior vàrem fer proves en terra seca i també en terra mullada. Vàrem prendre medicions amb un “tester” i eran les següents;

Terra seca el tester marcava  1,80 V  i en terra mullada 0,15 V.

També es va comprovar que la distancia entre els borns  afectaven les medicions i el tester marcava 0,20 V en una distancia entre borns de 6 cm. i 0,87 V en una distancia de 10 cm.

Aquestes medicions les haviem fet amb unes resistencias que ens condicionaven les medicions. Per tal de millorar-ho avui hem substituït les resistencies per un  potenciómetre de 4,7 megas.

En les fotos que hem fet de la sessió es pot veure com montem novament el circuit per poder fer les diferents medicions .

Amb el circuit que hem montat amb el potenciometre hem comprovat que les medicions fetes amb el “tester” en diferent tipus de terra son les següents;

SEC  1,4 V

NORMAL  1,5V

MOLT MULLAT  1,8 V.

A continuació hem incorporat l’ARDUINO i  comencem a fer El proper dia començarem a veure com és l’apassionant mon de la programació.

El proper dijous veurem com es programa amb el SCRATCH, per poder avançar en el projecte.

[portfolio_slideshow size=large trans=scrollLeft timeout=5000 showtitles=false showcaps=false showdesc=false]

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.